• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для вчителів фізики та хімії

Семінар-практикум для вчителів фізики та хімії

2020-02-19

/Files/images/2020/2/practicTitle.jpg

Інтеграція – загальний і багатогранний процес встановлення зв’язків між інформацією, знаннями, науками, а також забезпечення їх цілісності та єдиної структури. Інтегровані уроки роблять навчальний процес по-справжньому цікавим, а їх проведення є необхідним для цілісного сприйняття світу та осмислення явищ навколишньої дійсності дитиною.

З метою формування ключових компетентностей, популяризації природничо-математичних наук, поглиблення та розширення знань здобувачів освіти, виявлення дітей з високим творчим потенціалом, розвитку логічного мислення, пізнавального інтересу, допитливості, почуття колективізму, відповідальності, вміння працювати у команді у Савинецькому КЗО відбувся семінар-практикум для вчителів фізики і хімії на тему: «Зростання методичної компетентності вчителя як умова успіху Концепції «Нова українська школа».

Учителі відвідали інтегрований урок фізики і хімії «Фізичні властивості оксидів, їх застосування і поширення в природі», який провів вчитель даного закладу Коваленко Павло Анатолійович. А також відкритий виховний захід «Змагання дешифрувальників»

За круглим столом проведено калейдоскоп педагогічних ідей, де вчителі висловили свої думки з приводу проблеми семінару. У підсумку відмітили високу результативність та практичність проведених заходів.

/Files/images/2020/2/practic.jpg /Files/images/2020/2/practic1.jpg/Files/images/2020/2/practic2.jpg /Files/images/2020/2/practic3.jpg /Files/images/2020/2/practic4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.