• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього простору та змістовного дозвілля

Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього простору та змістовного дозвілля

2018-10-03

/Files/images/IMG-2f99c8dfd9755dcde633e1ca2ef3be91-V.jpg

Бібліотека – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми думками, враженнями

28 вересня відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему: «Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього простору та змістовного дозвілля».

Відкрила семінар методист РМК О. Мельник. У своєму виступі вона ознайомила присутніх із програмою семінару та зупинилася на питанні щодо сучасних підходів до організації роботи бібліотек, реаліях та перспективах їх розвитку.

Голова РМО шкільних бібліотекарів Г. Бангард розповіла присутнім про роль і місце бібліотек в організації змістовного дозвілля та провела цікаву мультимедійну презентацію «Літературними шляхами Рокитняннщини».

Шкільні бібліотекарі Г.Івашко, Н.Шугалія, Л. Артеменко презентували твори своїх земляків Н. Ненюк, О. Соколовської, Н.Беззубенко, В Танчика.

Власні поетичні твори подарувала присутнім бібліотекар Маківського НВК Н.Бондаренко

Під час години професійного спілкування учасники обмінялися досвідом роботи своїх бібліотек та відзначили, що отримані на семінарі знання допомагають у роботі.

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек ряд шкільних бібліотекарів та ветеранів бібліотечної ниви за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у справу просвітництва, активну громадську позицію були відзначені подяками відділу освіти.

/Files/images/1/IMG-d84c61585bcdcc5263937099564fe9a0-V.jpg/Files/images/1/IMG-4a899ae26683faa431a91a0680917b0c-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.