«Учитель року 2018»

2017-11-16

/Files/images/vchitel_2017/DSCN1674.JPG

15 листопада на базі Синявського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст –ДНЗ» відбувся очний етап районного туру конкурсу «Учитель року 2018» в номінаціях: «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова», «Фізична культура». Члени журі безпосередньо познайомилися з конкурсантами та провели практичну роботу. Метою якої було оцінити вміння конкурсантів виконувати практичні завдання у межах навчального предмета.

Особливою умовою цьогорічного конкурсу є реєстрація на платформі Конкурсу та розміщення на ній відеорезюме та відеопрезентації досвіду конкурсантів.

Для участі у конкурсі зареєструвалися п’ятеро учасників району, які і пройшли випробування у заочному та очному етапі районного туру Конкурсу.

Цього ж дня члени журі і підвели підсумки. У номінації «Фізика» переможцем районного туру стала Сова Інна Ігорівна, вчитель фізики Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ст №3, лауреатом – Клименко Катерина Олександрівна, вчитель фізики Телешівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст – д/с». У номінації «Фізична культура» Мишковська Тетяна Володимирівна, вчитель фізичної культури Ольшаницької ЗОШ І-ІІІ ст стала переможцем. У номінації «Німецька мова» лауреатом стала Дяченко Юлія Олександрівна, вчитель німецької мови Рокитнянської ЗОШ І-ІІІ ст №1. Жиденко Валентина Михайлівна, вчитель української мови та літератури Синявського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст – ДНЗ» стала переможцем у номінації «Українська мова та література».

Переможцям районного туру бажаємо успіхів у випробуваннях на обласному турі Конкурсу.

/Files/images/vchitel_2017/DSCN1661.JPG/Files/images/vchitel_2017/DSCN1655.JPG/Files/images/vchitel_2017/DSCN1660.JPG/Files/images/vchitel_2017/DSCN1657.JPG/Files/images/vchitel_2017/DSCN1684.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.